OLIGHTOK

Olight zaklampen

Ons winkelgamma breidt steeds meer uit, en sinds enige tijd ook met de zaklampen van Olight. Olight is een innovatief merk met hoge kwaliteit zaklampen, waar alle producten worden ontwikkeld met één ding in gedachten: de beste zaklampen ter wereld ontwikkelen in elke klasse.

Olight staat voor kwaliteitsproducten die jarenlang mee gaan. En omdat men zo achter de kwaliteit van het product staat, biedt de firma maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen.

De M3XS-UT Javelot Kit heeft het voordeel dat hij tot wel 1000m ver kan schijnen. Bovendien is deze uitgerust met een moonlight functie, die zorgt voor een extra brede lichtbundel.

De Warrior X Kit schijnt tot 560m ver, is inclusief rode en groene filter, magnetische wapenklem en magnetische laadkabel, wat het des te gemakkelijker maakt om hem op te laden.

De nieuwste telg in de Olight familie is de Javelot Pro. Dit model schijnt tot 1080m ver, wat maakt dat de lamp uitermate geschikt is voor de jacht en outdoor. Hij is eveneens gemakkelijk op te laden door de magnetische laadkabel.

 

Over ons

Zoekt u degelijk professioneel advies of heeft u een prangende vraag in verband met een van onze producten?

Wij staan u, steeds vrijblijvend, graag met raad en daad te woord.

Contact

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Gemaakt met ❤ door Hookstone Reclamebureau