Wapens

We hebben steeds de belangrijkste merken en modellen op stock. Met zowel jachtwapens alsook de lange wapens voor de schietsport kunnen we u van dienst zijn. Kom even langs en we bekijken samen wat voor u van toepassing is, natuurlijk binnen elk budget. 

Alsook zijn wij zelf exclusief invoerder van Steyr Arms. (vroeger bekend als Steyr Mannlicher)

Onze keuze om samen te werken met Steyr kwam niet uit het niets, traditie en degelijke precisie wapens zijn ons sterk merk.

Bovendien maken we uw wapen op maat en naar uw persoonlijke voorkeur. Alle herstellingen en aanpassingen worden eveneens steeds door onszelf in het atelier uitgevoerd.

Elke presentatie van een wapen op deze website vormt geen aanbod tot verkoop. Een verkoop kan enkel tot stand komen in de winkel na voltooiing van de procedures van de Belgische wetgeving. Voorwaarden die nodig zijn voor de aanschaf van een vuurwapen: meerderjarig zijn (18+) en houder zijn van een gevalideerd jachtverlof of sportschutterslicentie. Pas na controle van de vereiste documenten kan men overgaan tot een verkoop. Er worden geen wapens noch munitie op afstand verkocht.

Bob Goormans Wapen- & kolvenmaker

Onze merken

Over ons

Zoekt u degelijk professioneel advies of heeft u een prangende vraag in verband met een van onze producten? Wij staan u, steeds vrijblijvend, graag met raad en daad te woord.

Contact

Openingsuren

Gemaakt met ❤ door Hookstone Reclamebureau